Current track

Title

Artist


Kastelen ook in de problemen door Corona

Written by on 29 maart 2020

Niet alleen de horeca en bioscopen zitten dicht i.v.m. het coronavirus. Maar ook de kastelen in de Liemers moeten de poorten dicht houden.

Er zijn hierdoor grote zorgen bij Gelderse beheerders en eigenaren van kastelen en landhuizen. Er komt namelijk geen geld meer in het laatje. Dat zegt een woordvoerder van de overkoepelende Stichting Kastelen.

Het voorjaar is normaal gesproken hét moment waarop de bezoekers toestromen.

Met het sluiten van de kastelen voor het publiek vallen de inkomsten overal weg en is er een serieus probleem waarvan nog niet duidelijk is hoe dat kan worden opgelost. Ondertussen gaat het onderhoud van het kasteel en de tuin wel gewoon door. Ook de onkosten voor het personeel gaat gewoon door.


Continue reading

×