Current track

Title

Artist


Zevenaar koploper corona-besmettingen.

Written by on 27 maart 2020

De cijfers van het RIVM geven een weinig rooskleurig beeld van het aantal besmettingen in de Liemers. Totaal is het aantal besmettingen opgelopen naar 22 inwoners. In Zevenaar zelf is het aantal besmettingen inmiddels officieel tien.

Verder blijkt dat er in Duiven en Westervoort elk twee en in Doesburg vijf besmettingen te zijn geteld. Waar precies de besmettingen zijn kan in verband met de wet op de privacy niet worden vrijgegeven meldt een woordvoerder van de gemeente. Pas als er iemand komt te overlijden mag deze informatie gedeeld worden.

Op de toegangswegen van Zevenaar staan tekstwagens met de oproep aan de inwoners om toch echt de regels in acht te nemen die voorgeschreven zijn om het virus zo min mogelijk te verspreiden. De politie heeft met de nieuwe noodmaatregel nu ook de mogelijkheid om handelend op te treden en zal bij een overtreding zeker gaan bekeuren


×