Current track

Title

Artist


Vraag om uitstel sluiting Hoenderloo Groep.

Written by on 25 maart 2020

Door vakbond FNV is aan minister Hugo de Jonge gevraagd om in te grijpen en de voorgenomen sluiting van de Hoenderloo Groep uit te stellen. De Hoenderloo Groep is een instelling voor jeugdzorg met complexe problemen waardoor thuis wonen niet mogelijk is.

De groep omhelst ca. honderdzestig jongeren. De Hoenderloo Groep omvat twee locaties namelijk in Deelen en Hoenderloo. Problemen op financieel beheer en vraagtekens bij de geleverde kwaliteit liggen hieraan ten grondslag volgens de eigenaar Pluryn waaronder de Hoenderloo Groep valt.

Nu ingrijpen en doorgaan met sluiting is volgens het FNV funest voor de jongeren en helpt ook zeker niet voor de medewerkers die voor hun baan vrezen. Veel jongeren weten nog niet waar ze na de sluiting wel terecht kunnen voor hulp.

De sluiting is gepland voor het eind van dit jaar.


×

Powered by WhatsApp Chat

×