Current track

Title

Artist


Vitesse heeft nieuwe technisch directeur.

Written by on 25 maart 2020

Vitesse heeft met Johannes Spors uit Duitsland nieuwe technisch directeur.

De nieuwe man komt uit Heidelberg waar hij sportwetenschappen en politicologie studeerde. Zijn ervaring met de voetbalsport deed hij op bij TSG 1899 Hoffenheim waar hij tien jaar werkte. Daarna werden RB Leipzig en als laatste werkkring de Hamburger Sport-Verein (HSV) aan zijn lijstje toegevoegd.

Bij Vitesse is Algemeen directeur Pascal van Wijk blij met het aanstellen van de nieuwe technisch directeur. Hij ziet in deze man een gedreven en moderne professional die Vitesse zeker verder kan helpen met de ambities die zij hebben.

Het contract tussen Spors en Vitesse loopt tot medio 2023. Marc van Hintum, die tijdelijk als interim technisch directeur waarnam, pakt zijn oorspronkelijke rol als hoofd scouting bij Vitesse weer op.


×

Powered by WhatsApp Chat

×