Current track

Title

Artist


Dertig miljoen voor woningbouw in Gelderland.

Written by on 25 maart 2020

Binnen vijf jaar moeten er 45.000 woningen bijkomen in de provincie Gelderland. Dat is althans het doel dat de provincie Gelderland nastreeft door dertig miljoen euro in de bouw te stoppen.

Dat het terugdringen van het woningtekort al langer een probleem is was voor gedeputeerde Peter Kerris het sein hiervoor zoveel geld uit te trekken. De crisis rond het stikstofbeleid heeft de bouw flink op slot gegooid maar met het instellen van zogenaamde versnellingsteams wil men deze toch een extra boost geven.

Zo zullen er minimaal vijftig grote bouwprojecten eerder starten met de realisatie van o.a. starterswoningen. Deze bouwprojecten zullen als eerste starten in Arnhem-Nijmegen en de gemeenten Apeldoorn, West-Betuwe, Culemborg, Zaltbommel Harderwijk en Tiel.


×

Powered by WhatsApp Chat

×