Current track

Title

Artist


Geen Bevrijdingsdag en Koningsdag

Written by on 24 maart 2020

Als gevolg van de aangescherpte maatregelen om het coronavirus te verslaan zullen alle festiviteiten rond Bevrijdingsdag en Koningsdag worden afgelast.

Zo gaat het bevrijdingsfeest in Wageningen niet door en is ook het defilé geschrapt. Omdat de maatregelen minimaal tot 1 juni zullen gelden zullen nog veel meer evenementen en festivals niet doorgaan.

De herdenkingsplechtigheid op de dam op 4 mei gaat wel door al is dat in zeer aangepaste vorm zonder publiek. Dit heeft Gerdi Verbeet, voorzitter van het Nationaal Comite 4 en 5 mei, bevestigd. Koning Willem Alexander zal zeker een toespraak houden, er wordt nog gezocht naar een mogelijkheid om de rest van Nederland er bij te kunnen betrekken.


×

Powered by WhatsApp Chat

×