Current track

Title

Artist


Herveld, goed nieuws van Postcodeloterij.

Written by on 23 maart 2020

Terwijl het lijkt of er geen eind komt aan vervelend nieuws mochten een aantal inwoners van Herveld afgelopen vrijdag toch even een klein feestje vieren.

In het dorp viel vrijdag een prijs van de Postcodeloterij van maar liefst één miljoen euro. Dit bedrag mocht verdeeld worden waarbij 3 deelnemers samen een half miljoen en een deelnemer zelfs driehonderdduizend euro mocht bijschrijven.

Onder alle deelnemers met wijkcode 6674 gaat er nog een half miljoen euro verdeeld worden.  Helaas voor de deelnemers al er geen feestelijke gebeurtenis aan vast zitten waarbij het bedrag symbolisch wordt overhandigd. De winnaars krijgen een telefoontje en een brief thuis met het mooie nieuws.


×

Powered by WhatsApp Chat

×