Current track

Title

Artist


Weekend geen treinverkeer van en naar Arnhem.

Written by on 19 maart 2020

Dit weekend zullen er geen treinen rijden van Arnhem naar Zutphen en van Arnhem naar Zevenaar vice versa. De reden hiervoor zijn de opknapwerkzaamheden aan het Station Arnhem Velperpoort.

Op dit traject rijden zowel de NS als Arriva als vervoerder. Beiden zetten bussen in. De NS zal rijden tussen Arnhem Centraal en Station Dieren en Arriva gaat pendelen tussen Arnhem Centraal en Station Zevenaar met stopdienst- en sneldienstbussen.

Station Arnhem Velperpoort wordt in opdracht van ProRail volledig gerenoveerd. Men verwacht voor het eind van het jaar dit afgerond te hebben. Toch houdt de spoorbeheerder een voorbehoud, ook hier zou de Corona-crisis voor vertraging kunnen zorgen.


×

Powered by WhatsApp Chat

×