Current track

Title

Artist


Zesde corona besmetting in de regio.

Written by on 17 maart 2020

In Doesburg is het zesde geval van besmetting van het Corona-virus vastgesteld. Eerder waren er al besmettingen geconstateerd bij 2 inwoners van Rheden, Bronckhorst, Montferland, Duiven en de Oude IJsselstreek. Laatstgenoemde is de enige die in het ziekenhuis ligt, de rest zit thuis in quarantaine.

Favoriet.FM gaat tijdens live-uitzending extra aandacht aan Corona-virus besteden in de regio.

Op woensdag 18 maart tussen 10 – 12 u. zal Favoriet FM een informatief programma gaan uitzenden over het “Corona-virus”. Welke gevolgen heeft dit voor jou? Tijdens deze live-uitzending vragen wij je jouw ervaringen en vragen te delen. Meer info via Facebook van Favoriet FM.


×

Powered by WhatsApp Chat

×