Current track

Title

Artist


Topdrukte bij coffeeshops.

Written by on 16 maart 2020

Het was vreemd om te zien zondagavond. Lange rijen wachtenden om nog net voor de sluiting van de coffeeshops legale softdrugs te kopen. Terwijl Nederland langzaam op slot gaat bleek dat de Nederlander haar naam in het buitenland als grootverbruiker van Soft Drugs waar te maken.

Buitenlandse media plaatsen foto’s met de lange rijen wachtenden voor een coffeeshop. In Arnhem werd er door straathandelaren direct op ingesprongen en deelden ze kaartjes uit aan de wachtenden. Uiteraard stegen de prijzen van de aangeboden waar onmiddellijk.

Niet alleen Burgemeester Ahmed Marcouch wil dit direct de kop indrukken. Ook de burgervader Paul Depla van Breda wil via overleg met alle 25 veiligheidsregio’s deze straathandel aanpakken. Onderzocht gaat worden of een loketfunctie voor de coffeeshop’s mogelijk is.


×

Powered by WhatsApp Chat

×