Current track

Title

Artist


Nederland in de ban van Corona virus.

Written by on 15 maart 2020

Vanaf zondagavond 18.00 uur ging een groot gedeelte van Nederland “op slot” tot 6 april. Horecagelegenheden moesten per direct dicht. Alle scholen van Basis tot Universitair onderwijs zullen ook de komende 3 weken hun deuren sluiten. Uitzonderingen zijn er gemaakt voor ouders die een cruciale rol spelen bij openbare functies zoals brandweer, politie en de Zorg. Zij kunnen hun kinderen naar school brengen waar voor opvang gezorgd zal worden.

De maatregelen hebben ook gevolgen voor de rechtspraak in Nederland. De gerechtshoven in Arnhem en Zutphen sluiten ook de deuren. Zij zullen alleen nog zaken behandelen die door hen beoordeeld worden als urgent. Publiek wordt niet meer toegelaten tot de centrale balie in Arnhem en Zutphen. De maatregelen gelden in principe tot 6 april.


×

Powered by WhatsApp Chat

×