Current track

Title

Artist


Uitstel niet-spoedeisende operaties in ziekenhuizen.

Written by on 14 maart 2020

Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk en het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem hebben besloten om niet-spoedeisende operaties tijdelijk uit te stellen.

Men verwacht daar dat er steeds meer een beroep gedaan zal worden op beschikbare bedden voor de opvang van Corona slachtoffers.  Op dit moment is er al 1 slachtoffer met het Corona -virus opgenomen in het Slingeland Ziekenhuis. De patiënt komt uit Noord-Brabant en  kwam op de locatie in Doetinchem omdat er in de verdere regio geen geschikte plaats beschikbaar was.

Beide ziekenhuizen zijn goed voorbereidt en hebben een protocol en de ruimte om nog meer patiënten op te nemen. Bezoek aan andere patiënten werd al eerder beperkt tot 1 bezoeker per patiënt om zoveel mogelijk uitbreiding van het virus te voorkomen.


×

Powered by WhatsApp Chat

×