Current track

Title

Artist


B&B bij Eet-Lokaal voor samenwerking

Written by on 5 maart 2020

Eet-Lokaal Café Restaurant & Zalen Zevenaar heeft voor het 2e jaar op rij succesvol een bijeenkomst georganiseerd voor Liemerse B&B-, en hoteleigenaren.

In een ontspannen setting werden de toeristische aanbieders uitgenodigd in het Zevenaarse horecabedrijf. Belangrijkste doel, afspraken maken over manieren om de toeristen die onze regio de Liemers bezoeken, zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Er werd gesproken over knelpunten, kansen en samenwerkingsmogelijkheden. Naast een uitgebreide lunch, waarbij de Liemerse Streekproducten rijkelijk werden gepresenteerd was er een rondleiding over het Landgoed Huis Sevenaer dat vanaf april weer 2x per maand rondleidingen verzorgt, startend bij Eet-Lokaal.


×