Current track

Title

Artist


Tips voor energiebesparing

Written by on 27 februari 2020

Vanaf 2 maart kunnen inwoners van Duiven en Westervoort gratis een beroep doen op een zogenaamde energiecoach, die samen met u naar het energieverbruik in uw woning kijkt en welke mogelijkheden er zijn om energie te besparen, waar de beste informatie ingewonnen kan worden en welke maatregelen u kunt nemen.

Deze energiecoaches zijn vrijwilligers die worden getraind en begeleid door Milieucentraal. Eén van de hulpmiddelen die de energiecoach kan gebruiken is een zogenaamde warmtecamera, die precies kan aangeven op welke plekken de woning warmte verliest. Omdat zo’n onderzoek bij lage buitentemperaturen het beste resultaat oplevert, is het verstandig om snel een afspraak te maken.

Aanmelden voor een huisbezoek kan via samen1nergie@1stroom.nl. Hier kunt u ook alvast uw vragen stellen, zodat de energiecoach zich kan voorbereiden.


×

Powered by WhatsApp Chat

×