Current track

Title

Artist


Vitesse maakt transfer Foor bekend.

Written by on 3 februari 2020

Vandaag is bekendgemaakt dat Navarone Foor geen deel meer uitmaakt van Vitesse. In goed overleg met de directie van Vitesse heeft hij per direct de overstap kunnen maken naar een club in de Verenigde Arabische Emiraten, Al-ittihad Kalba.

Foor maakt de overstap enkele dagen na het verlopen van de transferdeadline. Afgelopen zondag stond hij nog in het veld tegen ADO Den Haag. Daar werd hij na 75 minuten gewisseld naar wat nu blijkt zijn laatste speelminuten in het Vitesse shirt waren.

Vitesse is vol lof over de houding van zijn voormalige speler. Hij vertrekt zonder wanklank waar zijn opvolger al klaarstaat met de komst van Sondre Tronstad.

Navarone Foor heeft een contract getekend van anderhalf jaar bij zijn nieuwe club.


×

Powered by WhatsApp Chat

×