Current track

Title

Artist


Zevenaar beleeft rustige oudejaarsnacht.

Written by on 2 januari 2020

Eigenlijk beleefde Zevenaar weer een rustige oud en Nieuwjaars wisseling verteld politiechef Wout van Norel. Vooraf werd er, zoals elk jaar, toch rekening gehouden met ongeregeldheden maar gelukkig bleef het dit jaar bij wat kleine schermutselingen. Er hoefde niemand op de bon geslingerd te worden of aangehouden te worden.

Waarschijnlijk heeft het weer ook een bepalende factor gespeeld. Het was immers mistig met soms minder zicht dan 15 mtr. Het was dan ook geen verassing dat er op 2 januari avonds weer een grote hoeveelheid vuurwerk werd afgestoken. Ook in Arnhem ging dat los. Gevraagd naar de reden van dit verlaat afsteken was het antwoord niet verrassend: nu zie ik tenminste wat ik afgestoken heb!

Toch moesten er op oudejaarsavond nog 8 personen met aangezicht en of oogletsel naar Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem vervoerd worden.


×