Current track

Title

Artist


Vrouw overleden na aanrijding in Doesburg.

Written by on 28 december 2019

Vrijdagmiddag vond rond 16.30 uur op de N317 bij Doesburg een aanrijding plaats waarbij een stationwagen een auto van achteren aanreed met 4 inzittenden. De auto werd van de weg gedrukt, sloeg over de kop in het naastgelegen talud. Er raakten 2 inzittenden zwaargewond. Later die middag overleed één van hen, een 80-jarige vrouw uit Velp.

De veroorzaker van het ongeval reed direct na het ongeval door en is nog niet gevonden. Ook is er sprake van mogelijke opzet van de aanrijding. Niet alleen de Gelderse politie is op zoek naar een donkergekleurde stationwagen die aan de voorkant zeker flink beschadigt moet zijn. Die conclusie komt van de politie die verschillende losse onderdelen van de betrokken auto heeft gevonden.

De politie vraagt eventuele getuigen van het ongeval, of iemand die heeft gezien wat er mogelijk aan voorafging, dit direct aan hen te melden.


×

Powered by WhatsApp Chat

×