Current track

Title

Artist


Huub Hieltjes aanbevolen nieuwe burgemeester Duiven

Written by on 20 december 2019

De gemeenteraad van Duiven heeft besloten om de heer Huub Hieltjes aan te bevelen voor het burgemeesterschap van de gemeente Duiven. De heer Hieltjes is 54, samenwonend en woonachtig in Breda. Op dit moment is hij waarnemend burgemeester in de gemeente Kapelle. De heer Hieltjes heeft zijn tienerjaren doorgebracht in de regio Zeddam en zijn familie woont in deze regio.

Naast zijn ervaring als waarnemend burgemeester is de heer Hieltjes actief geweest in het dagelijks bestuur van het waterschap Brabantse Delta, waarvan enige tijd als dijkgraaf en is hij 12 jaar lid geweest van de Provinciale Staten van Zuid-Holland voor de VVD. Daarnaast is hij werkzaam geweest bij het ministerie van Financiën.


×