Current track

Title

Artist


Eindelijk winst voor Vitesse: 0-3 bij FC Twente

Written by on 15 december 2019

Bericht: RTV Arnhem & Favoriet FM

Vitesse heeft zaterdagavond het duel bij FC Twente met 0-3 gewonnen. Na een gelijkopgaande eerste helft trokken de Arnhemmers het duel in de tweede helft naar zich toe. Voor Vitesse waren Bryan Linssen (2x) en Nouha Dicko trefzeker.

In de eerste helft waren de teams aan elkaar gewaagd. Doelpunten bleven uit, onder meer door goed werk van Remko Pasveer bij een aanval van Keito Nakamura.

Na rust kwam Vitesse al snel op 0-1 door een doelpunt van Bryan Linssen. Even later schoot Nouha Dicko op de paal, maar een paar minuten later was het alsnog raak: Tim Matavz bracht Dicko in stelling die voor eigen succes ging en goed in de verre hoek schoot.

Vitesse bleef sterk in balbezit en gooide met de tweede treffer van Bryan Linssen het duel in het slot: 0-3.  Met de overwinning lijkt trainer Joseph Oosting het lek boven te hebben en kan de club weer omhoogkijken op de ranglijst.


×

Powered by WhatsApp Chat

×