Current track

Title

Artist


Liemerse Sportprijs een succes!

Written by on 12 december 2019

Wesley Koolhof en Bregje Sloot winnaars Liemerse Sportprijs

Tennisser Wesley Koolhof is de AeroFitt Liemerse Sportman van het jaar geworden. Bij de vrouwen trok atlete Bregje Sloot aan het langste eind. Andere winnaars waren Demi Vermeulen (Aangepaste Sporter), Bo van Kempen (Sporttalent), Marco Kroes (Sportcoach) en D-Unit Dancecrew (Sportteam).

Het werd een feestelijke avond in Het Musiater in Zevenaar. Kleurrijke awards, enthousiaste bezoekers en dolblije winnaars. De tweede editie van de Liemerse Sportprijs viel woensdagavond 11 december in de smaak. De verkiezingsavond trok ruim 250 bezoekers.

De Graafschap-trainer Mike Snoei uit Didam reikte samen met Remge Vink van hoofdsponsor AeroFitt twee van de zes awards uit. De andere prijzen werden uitgereikt door de wethouder Birgit van Veldhuizen-van Oort (Doesburg), Johannes Goossen (Duiven), Hans Breunissen (Westervoort) en Nanne van Dellen (Zevenaar).


×

Powered by WhatsApp Chat

×