Current track

Title

Artist


Babberich gered door scheidsrechter

Written by on 10 december 2019

De voetbalwedstrijd RKPSC – Babberich werd zondag 8 december afgelast door de scheidsrechter. Dit was door de vele regenval misschien niet eens zo bijzonder, maar beide ploegen waren sowieso niet tegen elkaar uitgekomen.

Wat was namelijk het verhaal. Babberich had te weinig spelers (slechts negen) om de strijd aan te gaan met RKPSC. Alleen trainer Albert Kemperman en voorzitter/speler Martijn Bouwman waren naar Pannerden afgereisd.

De afgelasting kwam Babberich dus eigenlijk wel goed uit, want nu werd voorkomen dat de ploeg een boete en drie punten in mindering zou krijgen. Dit is namelijk de straf die de KNVB normaliter oplegt bij het niet komen opdagen.

Voor RKPSC was het niet doorgaan van de wedstrijd extra zuur. Er waren voor de laatste thuiswedstrijd van 2019 activiteiten georganiseerd met sponsoren en een DJ zou de sfeer in het clubhuis na afloop verhogen.


Continue reading

×