Current track

Title

Artist


Loods 5 Duiven gereed voor opening.

Written by on 29 november 2019

De opening van Loods 5 is op 30 november. Het concept bij de winkelketen Loods 5 is bekend volgens de manager Diederick Schnitger.

Winkeliers, of zoals ze bij Loods 5 genoemd worden “inpandige handelaren” krijgen de mogelijkheid hun producten te verkopen in een groot pand bij elkaar. Er wordt gezorgd voor de juiste omstandigheden zoals parkeerplaatsen, goede logistiek en facilitaire zaken.

Dat dit concept werkt blijkt uit de enorme groei die ze doorgemaakt hebben. Er zijn inmiddels woonwinkels in Zaandam, Sliedrecht, Maastricht, Amersfoort en nu ook in Duiven. Alles bij elkaar bedraagt het totaal verkoopoppervlakte ca. 100.000 vierkante meter. De Duivense vesting is ca. 19.000 vierkante meter groot.

Er is wel een klein verschil met andere grote winkelbedrijven, er kan alleen maar afgerekend worden met de pinpas of creditkaart.


×