Current track

Title

Artist


GGNet en Zilveren Kruis zijn er uit

Written by on 21 november 2019

Zilveren Kruis komt alsnog met extra geld over de brug voor patiënten die eerder het slachtoffer waren van de door GGNet ingelaste patiëntenstop.  GGNet heeft sinds 21 oktober een patiëntenstop ingesteld voor mensen met een verzekering bij Zilveren Kruis. De zorginstelling had het maximaal afgesproken budget bereikt voor de behandeling van mensen met psychiatrische problemen en was niet van plan verder zelf geld in deze zorg te investeren. Negentig patiënten stonden al voor een afspraak op de lijst, toen de stop werd ingesteld en dreigde de dupe te worden van de patiëntenstop. Zilveren Kruis en GGNet hebben nu afspraken gemaakt om deze patiënten alsnog passende zorg te kunnen bieden.


Continue reading

×

Powered by WhatsApp Chat

×