Current track

Title

Artist


Zorgorganisatie Trimenzo door Sensire overgenomen.

Written by on 18 november 2019

Al eerder werd bekend gemaakt dat de zorginstelling Trimenzo financiële problemen had. De zorginstelling leverde aan ca 450 cliënten zorg in de gemeente Voorst.

In september dit jaar kon ze niet meer aan betalingsverplichtingen voldoen en werd het faillissement uitgesproken. Onderlinge samenwerking van Sensire en Trimenzo resulteerde uiteindelijk in een overnamebod van Sensire op Trimenzo.

De Autoriteit Consument en Markt heeft nu na onderzoek bekendgemaakt geen bezwaar te hebben tegen de overname. De Achterhoekse instelling heeft hiermee haar personeelsbestand met 200 personen uitgebreid.

Al eerder nam Sensire 200 personeelsleden over. Die kwamen voornamelijk uit de zorg verlenende sector en niet uit het kantoorpersoneel. Trimenzo had de woon-zorgcentra het Grotenhuis, de Martinushof in Twello en de Benring in Voorst onder haar hoede. Sensire wil dit op die locaties voortzetten.


×

Powered by WhatsApp Chat

×