Current track

Title

Artist


Man overleden in Arnhems park Angerenstein

Written by on 18 november 2019

In het park Angerenstein in Arnhem is maandagmiddag rond het middaguur een overleden persoon in het water gevonden.

De man werd waarschijnlijk door een meisje het eerst gevonden die onmiddellijk het alarmnummer heeft gebeld. De politie en brandweer rukten met meerdere wagens uit en zetten een groot gedeelte van het park met rood-witte linten af.

Dat de man niet eerder gevonden is wordt vreemd gevonden omdat er in de omgeving van het park veel mensen lopen. O.a. Basisschool De Boomhut is vlakbij gelegen en er fietsen veel oudere scholieren langs. Het park wordt ook veel gebruikt door wandelaars en mensen die hun hond uitlaten.

Volgens omwonenden die van een afstand stonden te kijken lag alleen het bovenlichaam onder water. Of er een misdrijf is gepleegd wordt onderzocht maar gezien de locatie en de houding van de overleden persoon is een ongelukkige val van de man niet uitgesloten.


×

Powered by WhatsApp Chat

×