Current track

Title

Artist


Concert Normaal in 2020 snel uitverkocht.

Written by on 15 november 2019

Het werd steeds duidelijker, er moest weer een optreden komen van de band Normaal uit de Achterhoek. Frontman Benny Jolink voelde zich dankzij nieuwe medicijnen steeds beter na zijn (definitieve?) afscheid van zijn publiek in 2015.

Na dit afscheid op 19 december 2015 in het Gelredome werd alsnog verleden jaar een re√ľnieconcert gegeven op 30 mei in Lochem. Destijds waren de 17.500 toegangskaarten binnen een paar minuten uitverkocht.

En nu kunnen de fans weer gaan genieten want op 21 mei 2020 staat de band weer op bekend terrein aan de Brinkerweg in Lochem. En verrassend is het niet, ook deze 20.000 kaarten waren binnen een paar minuten verkocht.

In het voorprogramma staan ook niet de minste artiesten. Zo zullen de bezoekers o.a. kunnen genieten van DI-RECT, Danny Vera en Slim Change.


×