Current track

Title

Artist


Boemelburcht is een nieuwe stadsprins rijker.

Written by on 13 november 2019

In een hilarische act waarbij de zaalbezoekers werden meegenomen in de boemeltrein van Ooij, het Grieth, de Poelwijkerlaan waar een bom moest worden ontmanteld na een opgraving, door naar Oud-Zevenaar en als eindstation residentie de Buitenmolen.

De prins kwam uit de treinwagon gedenderd en presenteerde zich als “Prins Boes”. Samen met zijn maatje Max zal hij de komende carnaval de scepter gaan zwaaien over Boemelbucht. Hun leus: “Boes en de poes boemelen deur”.

Onze jeugdprins Simon kwam letterlijk uit de opgraving tevoorschijn. Hij zal, samen met zijn adjudant Sam gaan regeren over de jeugd van Boemelburcht. Hun leus: Met prins Simon en adjudant Sam, staat carnaval in vuur en vlam”. De brandweer is gewaarschuwd.


×

Powered by WhatsApp Chat

×