Current track

Title

Artist


Zaak tegen Arnhemse terreurverdachten gaat lang duren

Written by on 7 november 2019

De rechtbank trekt veel tijd uit voor de zaak tegen de Arnhemse terreurverdachten. De groep wordt verdacht van het plannen van een aanslag in Nederland. Vandaag is opnieuw een zitting in de beveiligde rechtbank in Rotterdam. Dan zal de voortgang van de zaak tegen de verdachten worden besproken. Op dit moment moeten er nog verhoren plaatsvinden en lopen er onderzoeken in het Pieter Baan Centrum naar de geestelijke gesteldheid van de verdachten.  Als alle onderzoeken zijn afgerond zal de inhoudelijke behandeling plaatsvinden in april 2020. De zaak kwam in september 2018 naar buiten. Met een grote inzet van politiemensen werd op verschillende plekken in Arnhem, Huissen, Weert en Rotterdam invallen gedaan.


×

Powered by WhatsApp Chat

×