Current track

Title

Artist


Opening Gezondheidscentrum Lentemorgen

Written by on 2 november 2019

Door Lisa Hoekstra RTV-Favoriet

In de gemeente Zevenaar is op zaterdag 2 november het nieuwe gezondheidscentrum de Lentemorgen geopend. Rond 13:00 uur begon de inloop en konden vele bezoekers al een kijkje nemen in het nieuwe gebouw. Maar dan gaat om half twee het brandalarm opeens af.

Gelukkig is het alleen middel waardoor iedereen naar buiten loopt waar Wim van Keulen iedereen opwacht. Van Keulen is de eigenaar van het pand en nadat hij zijn woordje heeft gedaan, volgt die van de burgemeester van Zevenaar Luciën van Riswijk . Aan het eind van zijn speech is het tijd om het lintje door te knippen en daarmee het gezondheidscentrum echt te openen.

Confetti schiet door de lucht, er wordt zelfs een dansje opgevoerd door de mensen die allemaal in het gebouw werkzaam zijn en met deze bijzonder feestelijke stemming mag iedereen weer naar binnen. Bij binnenkomst staat er een hapje en drankje voor iedereen klaar.

In het nieuwe pand, waar voorheen de bibliotheek haar intrek had, zijn nu vier zogenoemde pleinen gekomen. Het eerste plein is van de huisartsenpraktijk. Als tweede plein is er het Vrouwenplein waar onder andere een verloskundige, vrouwencoach en gynaecoloog zit. Het consultatiebureau zit op het derde plein en het vierde en laatste plein is voor het kinderdagverblijf.

Dat er veel belangstelling voor dit gezondheidscentrum is wordt onderstreept door het grote aantal bezoekers bij de opening. Zevenaar is een fraai gezondheidscentrum rijker dankzij Wim van Keulen die hiermee blijk geeft van een visionaire blik op de toekomst.


×

Powered by WhatsApp Chat

×