Current track

Title

Artist


Raadslid Duiven stapt op

Written by on 9 oktober 2019

Niet voor het eerst stapt er ergens een raadslid uit een fractie. Dit keer stapt het Duivense raadslid Karin Bouwmeester uit de partij “Lokaal Alternatief”.

Volgens haar beantwoordt de fractie niet meer aan de verwachtingen die zij heeft en in de richting die de fractie als leidraad heeft. Daarom stapt zij na slechts anderhalf jaar op. Wel heeft zij aangegeven dat ze haar zetel gaat behouden.

Hiermee zal ze onder een andere naam verder gaan namelijk DOED wat staat voor “Duiven, Open, Eerlijk en Democratisch”. Lokaal Alternatief blijft wel de grootste partij in de Duivense raad met 6 zetels.

De fractievoorzitter van Lokaal Alternatief Piet Dijkstra, benadrukt dat zij de wet aan haar kant heeft om de zetel van Lokaal Alternatief mee te nemen en een nieuwe partij hiermee op te richten. Ondanks dat het volgens de fractievoorzitter ontzettend vervelend is dat zij opstapt wenst hij haar succes en sterkte.

Op 22 oktober zal zij haar eenmansfractie officieel aan de Duivense raad voorstellen.


×