Current track

Title

Artist


Alweer brand in Spijk

Written by on 15 juli 2019

In drie dagen tijd twee branden in het dorpje Spijk. Afgelopen nacht is een schuur aan de Dijkhoevestraat in Spijk verloren gegaan door een felle brand.  Buurtbewoners hoorden rond 03.30 uur een knal, waarna brand uitbrak. De brandweer kon niet voorkomen dat de schuur van ongeveer vijf bij tien meter verloren ging. In de schuur stond ook een auto, die eveneens als verloren moet worden beschouwd.

Het is de tweede brand in drie dagen tijd. Ook in de nacht van vrijdag op zaterdag was er brand aan de Dijkhoevestraat in Spijk. Toen brandde een auto geheel uit.

Inwoners van het dorp vragen zich inmiddels af of men zich zorgen moeten maken. De laatste tijd leest men vaak over veel autobranden door het hele land. Het kan natuurlijk toeval zijn. Men hoopt dat het vanaf nu weer rustig blijft in het mooie dorpje.


×