Current track

Title

Artist


Hornbach Duiven zoekt 200 medewerkers

Written by on 12 juni 2019

Projectbouwmarkt Hornbach gaat zes wervingsdagen houden. Men noemt het ook wel Speeddatesessies. Zij gaan op zoek naar personeel die beschikken over het talent klantgerichtheid en deskundig advies geven. De éérste wervingsdag is 13 juni. De nieuwe Hornbach opent haar vesting in het voorjaar van 2020 in Duiven.

Volgens HR-manager Harald de Ruijter werken deze speedsdate actie goed en effectief. Door deze vorm van werving van personeel beslist men na een dag al wie er aangenomen wordt. De nieuwe medewerkers worden in andere vestigen ingewerkt. Ook gaan zij de vakken vullen in de Duiven en leren zij de artikelen kennen voordat Hornbach zijn deuren opent.

De speeddates om te komen werken bij Hornbach zijn 13 juni, 18 juni, 4 juli, 27 augustus, 5 september en 8 oktober.


×