Current track

Title

Artist


Zwembadsoap eindigt bij de rechter

Written by on 7 juni 2019

Als het deze maand tussen de eigenaar van zwembad De Boskuul, NLG Lobith en de plaatselijke zwemvereniging niet lukt om tot overeenstemming te komen over zwemlessen in De Boskuul, moet de rechter een uitspraak doen over deze kwestie.

Deze soap duurt al ruim anderhalf jaar, en heeft tot nu toe niets opgeleverd. Ondanks pogingen van de gemeente Zevenaar om te bemiddelen over een nieuwe gebruiksovereenkomst, is men nog steeds niet tot een overeenstemming gekomen. Sinds NLG de eigenaar is van het zwembad aan de Jan van Kleefstraat, mag er door de  zwemvereniging geen zwemlessen meer geven geworden.

NLG moet de zwemvereniging op korte termijn weer toegang verlenen tot De Boskuul, anders er een boete boven hun hoofd. Geeft NLG hier geen gehoor aan, dan volgt de gang naar de rechter, aldus de gemeente.


×