Current track

Title

Artist


Weekendafsluiting Arnhemseweg in Zevenaar

Written by on 4 juni 2019

De Arnhemseweg in Zevenaar is van vrijdag 14 juni 18.00 uur tot maandag 17 juni 07.00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. Tijdens deze tweede weekendafsluiting wordt ook de tijdelijke toegangsweg naar Roodwilligen gesloten. Bewoners vanuit deze wijk kunnen na het weekend weer via de gebruikelijke toegangsweg de Arnhemseweg bereiken.

Verder krijgen weggebruikers te maken met omleidingen en extra reistijd tot circa 10 minuten. Vanaf de Helhoek/Helstraat tot de rotonde Zonegge/Willem de Zwijgerlaan is de Arnhemseweg volledig afgesloten. Ook de aangrenzende wegen Ringbaan-Noord (vanaf de Arnhemseweg tot Spaansmaat) en de Methen (vanaf de Arnhemseweg tot het terrein ter hoogte van het uitvaartcentrum) zijn dat weekend afgesloten voor al het doorgaand verkeer, uitzonderd hulpdiensten.

Bekijk de omleidingsroutes via www.opweginzevenaar.nl.

In het weekend van 12 tot en met 14 juli vindt de derde weekendafsluiting plaats. De vierde en laatste weekendafsluiting is gepland van 30 augustus tot en met 2 september.


×