Current track

Title

Artist


Starthandeling aanpassen Arnhemseweg Zevenaar

Written by on 28 februari 2019

De verkeersstromen in Zevenaar veranderen de komende jaren. Aanleiding is het groeiende verkeer in de regio, onder andere in verband met de geplande aanleg van de doorgetrokken A15 en de verbreding van de A12. Deze veranderingen vragen om extra capaciteit op het wegennet bij de snelweg. De Arnhemseweg en de weg Hengelder worden daarom aangepast.

Na de voorbereidende werkzaamheden van afgelopen maanden, starten in maart 2019 de herinrichting van deze toegangswegen. De komende tijd wordt er dan ook veel werk verricht door alle betrokken partijen. De start van deze werkzaamheden is een speciaal moment in het project dat we graag met u markeren.

De gemeente Zevenaar, provincie Gelderland en aannemingsmaatschappij Van Gelder zetten bij de starthandeling van het aanpassen van de Arnhemseweg de eerste schop in de grond.


×