Current track

Title

Artist


Man om het leven gekomen bij een brand appartementencomplex Didam

Written by on 20 oktober 2018

Bij een brand in een appartementencomplex in Didam is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 88-jarige man om het leven gekomen. Dat bevestigt de brandweer. Zijn vrouw kreeg bij de brand veel rook ingeademd, maar verkeert buiten levensgevaar. Ze is net als alle andere bewoners van het complex aan de Schoolstraat geëvacueerd. Haar man kon niet meer gered worden. De brand ontstond rond 02.00 uur. Verschillende hulpdiensten werden direct ingeschakeld om te blussen. De bewoners werden opgevangen in zalencentrum Jan & Jan. De gemeente probeerde voor hen ook slaapplekken te regelen. Rond 03.00 uur was de brand in het complex weer onder controle.


×

Powered by WhatsApp Chat

×