Current track

Title

Artist


Auto rijdt gemeentehuis Lingewaard binnen; bestuurder overleden

Written by on 22 augustus 2018

Een auto is in de nacht van dinsdag op woensdag het gemeentehuis van Lingewaard in Bemmel binnengereden. Naast de wagen is een dode aangetroffen. Volgens burgemeester Schuurmans gaat het om de bestuurder.

Volgens de brandweer bevonden zich in de auto twee gasflessen. Een daarvan is ontploft en daarbij ontstond brand. De brandweer had het vuur snel onder controle.

Het is nog niet bekend wie de overleden persoon is. De plek is afgezet met zwarte schermen en de politie is bezig met onderzoek. Vermoedelijk is de bestuurder van de auto via een grasveld tegen de gevel gereden. De wagen kwam daarna in de hal tot stilstand.

De politie zegt een sterk vermoeden te hebben om wie het gaat.


×

Powered by WhatsApp Chat

×