Current track

Title

Artist


Politie zoekt fotograaf

Written by on 7 augustus 2018

Tijdens het festival Dreampop op zondagavond 8 juli in Lathum wilde een 17-jarig meisje in de zogenaamde ‘Wunderbar’ een beginnend conflict tussen twee personen sussen. Hierbij kreeg zij echter een vuistslag in haar gezicht, waardoor ze viel. Later op de avond kon een man worden aangehouden als verdachte van deze mishandeling. Een fotograaf heeft tijdens de mishandeling een foto van de verdachte gemaakt. De politie van Zevenaar wil graag met deze fotograaf in contact komen. Het gaat om een blanke man met een stevig postuur, ongeveer 1.75 a 1.80 m lang, blonde haren (stekels). Hij droeg een zwart t-shirt. Hij heeft op het festivalterrein nog contact gehad met de beveiliging. Door de hectiek is vergeten zijn naam te noteren.


×

Powered by WhatsApp Chat

×