Current track

Title

Artist


Weinig animo voor vacature burgemeester van Zevenaar

Written by on 26 juli 2018

Voor de openstaande vacature voor burgemeester van Zevenaar is weinig animo. Er zijn elf sollicitanten. De meeste kandidaten voor de vacature zijn van het CDA. Verder zijn er sollicitanten lid van GroenLinks, VVD, 50PLUS en een lokale partij. Twee kandidaten zijn vrouw en vier kandidaten zijn nog nooit burgemeester geweest. De commissaris van de koning Clemens Cornielje gaat binnenkort gespreken voeren met een aantal kandidaten. De gemeenteraad bepaalt, na advies van de vertrouwenscommissie, uiteindelijk wie de burgemeester zal worden. De keuze gaat dan nog wel formeel langs de commissaris en minister. De definitieve keuze zal in november gemaakt worden.


Continue reading

×

Powered by WhatsApp Chat

×