Current track

Title

Artist


Vijf inwoners van Zevenaar in het zonnetje gezet

Written by on 26 april 2018

Ter gelegenheid van de viering van de verjaardag van Zijne Majesteit de Koning zijn in Zevenaar vanmorgen in het gemeentehuis vijf inwoners benoemd tot Lid in de Orde van Oranje- Nassau. De personen zijn Mevrouw Hoeste vanwege haar belangeloze inzet gedurende een lange tijd en grote betrokkenheid bij haar medemens. Mevrouw van Haren is jaren verbonden aan de Wereldwinkel. De heer Janssen is jaren vrijwilliger bij de Schutterij EMM Ooy. De heer Hendriks is medeoprichter en voorzitter van carnavalsvereniging De Deurdouwers. De heer Eijkelkamp heeft op maatschappelijk verantwoord onderneming op het terrein van het milieu een belangrijke bijdrage geleverd.


×

Powered by WhatsApp Chat

×