Current track

Title

Artist


Dronken man aangehouden na wilde achtervolging in Didam

Written by on 14 januari 2018

Heftige situaties was er zaterdagnacht toen een politie een dronken automobilist wilde aanhouden in de gemeente Montferland. Het betrof een 58-jarige man uit Didam die met een slok te veel op achter het stuur ging en later in Wehl opgemerkt werd door de politie. De politie gaf een stopteken. Echter ging de Didammer er met een noodgang vandoor nadat de politie na zijn auto wilde lopen. Vervolgens zette de politie een wilde achtervolging in. Tijdens de achtervolging probeerde de automobilist op een stilstaande politieauto in te rijden. De twee inzittenden wisten een aanrijding ternauwernood te voorkomen. Uiteindelijk kon de verdachte in Didam worden klemgereden. Het voertuig en twee politiewagens raakten daarbij zwaar beschadigd.


×

Powered by WhatsApp Chat

×