Current track

Title

Artist


Oude akte staat plan centrum Didam in de weg

Written by on 27 november 2017

Een koopakte uit 1902 kan maar zo de plannen voor het terrein van het oude gemeentehuis in Didam dwarsbomen. Kort geleden is er een historisch document opgedoken. Het is niet duidelijk wie het onderzoek heeft laten uitvoeren. Maar het vermoeden is dat Didammers er achter zitten. Zij die het niet eens zijn met de plannen voor het centrum. De gemeente Montferland schakelt nu een deskundige in van buiten om er naar te kijken. In de akte staat dat het plein voor niets anders gebruikt mag worden dan voor publiek gebruik, hetzij voor werken, evenementen, markten of kermissen. En als het niet meer daarvoor dient, dan zouden verkopers het recht krijgen om het terug te kopen.


×

Powered by WhatsApp Chat

×