Current track

Title

Artist


Paniek loeiend brandalarm in woning Zevenaar

Written by on 30 september 2017

De brandweer heeft zich vrijdagavond omstreeks 21:30 uur toegang verschaft tot een woning aan de Gounodstraat in Zevenaar. In de woning waren de lampen aan en er was geen contact te krijgen met de bewoners van de woning. De brandweer heeft het raam uit de voordeur van de woning geslagen om te kijken of er mensen in de woning aanwezig waren. De brandweer heeft de gehele woning doorzocht maar er was niemand aanwezig. De brandweer heeft de woning toch gecontroleerd om uit te sluiten of er eventueel mensen in de woning waren. Er bestond ook een mogelijkheid dat het alarm afging door koolmonoxide.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *×