Recycleplein Doesburg ook voor inwoners Rheden

Written by on 9 juli 2020

Sinds 1 juli kunnen inwoners van de gemeente Rheden hun grofvuil kwijt bij het recycleplein in Doesburg.

De gemeenten Rheden en Doesburg werken samen met Circulis-Berkel om het recycleplein te kunnen gebruiken. Voordeel van deze samenwerking tussen Rheden en Doesburg is dat de kosten kunnen worden gedeeld en openingstijden verruimd.

Op het plein is het de bedoeling dat bezoekers het gebrachte afval zoveel mogelijk in aparte containers deponeren, zodat recycling mogelijk is. Er is zowel een gratis als een betaald deel, beide met aparte ingang. U heeft een afval- of milieupas nodig om toegang te krijgen.

Het recycleplein kunt u vinden aan de Parallelweg Den Helder 4 in Doesburg.

Openingstijden en de verschillende tarieven kunt u terugvinden op https://www.circulus-berkel.nl/doesburg/milieupas/tarieven


Continue reading

Current track

Title

Artist

Background