Onderscheiding voor Timo Riphagen

Written by on 2 juli 2020

Woensdag 1 juli ontving de heer Timo Riphagen uit handen van burgemeester Arend van Hout de gemeentespeld van Westervoort. Hij ontving deze gemeentelijke onderscheiding voor zijn voortreffelijke invulling van de opdracht om een sport- en beweegomgeving in Westervoort te creëren.

Bijna acht jaar geleden begon Timo Riphagen in Westervoort als combinatiefunctionaris.

In de loop der jaren bouwde hij het aantal sportieve activiteiten uit van 2 naar 82 per week. Daarnaast heeft hij zich ingezet voor de jaarlijkse en succesvolle evenementen zoals de Avond4daagse Westervoort en het Sinterklaashuis. Ook is hij de inspirator geweest van de sportbasisschool en de ontwikkeling van gezonde scholen en heeft hij het Beweegteam Westervoort opgestart.


Current track

Title

Artist

Background